Aanvraag Omgevingswetvergunning regulier, Klomperweg 101 A Lunteren, het bouwen van een vrijstaande woning met vrijstaande schuur.

DeLunterengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag Omgevingswetvergunning regulier, Klomperweg 101 A Lunteren, het bouwen van een vrijstaande woning met vrijstaande schuur..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer 2024W00309 Ontvangen op 1 maart 2024 Over deze aanvraag kunt u informatie krijgen bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu. U kunt nu geen bezwaar maken, dat kan als er een besluit is genomen over de aanvraag. Wel kunt u schriftelijk uw mening kenbaar maken door het indienen van een zienswijze. De behandeling van de aanvraag start op de ontvangstdatum. Bij een aanvraag om kaptoestemming wordt in ieder geval twee weken gewacht met het nemen van een besluit. Zorgt u er daarom voor dat een reactie binnen deze termijn bij ons bekend is.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLunterengids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lunteren, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLunterengids.nl
Redactie deLunterengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lunteren
  2. 023e2b668e643eb5723e307962f57e9d

Gerelateerde berichten