Aanvraag Omgevingsvergunning regulier, Grote Veenderweg 4 Lunteren, het bouwen van een bijgebouw met gedeeltelijke onderkeldering.

DeLunterengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag Omgevingsvergunning regulier, Grote Veenderweg 4 Lunteren, het bouwen van een bijgebouw met gedeeltelijke onderkeldering..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer 2023W1770 Ontvangen op 30 augustus 2023 Over deze aanvraag kunt u informatie krijgen bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu. U kunt nu geen bezwaar maken, dat kan als er een besluit is genomen over de aanvraag. Wel kunt u schriftelijk uw mening kenbaar maken door het indienen van een zienswijze. De behandeling van de aanvraag start op de ontvangstdatum. Bij een aanvraag om kaptoestemming wordt in ieder geval twee weken gewacht met het nemen van een besluit. Zorgt u er daarom voor dat een reactie binnen deze termijn bij ons bekend is.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLunterengids.nl op 08-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Lunteren, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLunterengids.nl
Redactie deLunterengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lunteren
  2. 0a59af0e73d5aef5f2d2244dcadef4d5

Gerelateerde berichten