ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Molenparkweg 7 in Lunteren.

Meer informatie over ALDI in Lunteren

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Sinds de overname van een groothandel in 1973 staat ALDI bekend om zijn aandacht voor de essentie en de klant. Met een assortiment van ruim 900 producten streven ze naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, met veel lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen. ALDI biedt een breed scala aan producten, van wekelijkse boodschappen tot luxere artikelen, altijd van hoge kwaliteit en zeer voordelig geprijsd. Ze hebben zowel hun eigen huismerken als A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn maar toch betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Bij ALDI kun je ook terecht voor bekende merknamen zoals Unox, Knorr en Coca-Cola. ALDI streeft naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Ze werken met producten van eigen bodem om versheid te garanderen en verminderen zo de transportafstanden en CO2-uitstoot. Ze gaan ook de strijd aan tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Boodschappen doen bij ALDI is gemakkelijk, comfortabel, goedkoper en verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook