Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede

Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede is een Yogastudio gelegen aan Dokter Kimmijserlaan 28 in Lunteren.

Meer informatie over Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede in Lunteren

Bij Bodymind Soul kun je terecht voor yoga, mindfulness en coaching. Er zijn verschillende yogastijlen om uit te kiezen, zoals yin yoga, flow yoga en qiyoga. Bij yinyoga worden ook qigong, mindfulness en meditatie gebruikt voor volledige bewustwording. Flow en vinyasa yoga worden op up-tempo muziek beoefend. Qiyoga is gebaseerd op de Chinese geneeskunst. Je kunt een gratis proefles aanvragen via WhatsApp. Volgens andere cursisten zijn de lessen van Hilde verrassend en rustgevend, met veel aandacht voor het individuele proces en thema's in het leven. Hilde combineert yoga, Ayurveda en mindfulness en heeft een zonnig karakter. Het bezoekadres is Ayurvena (Witte Kerkje Lunteren) aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren.

Wil je weten wat Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Ayurvena- YinYoga, FlowYoga, QiYoga Lunteren Ede

Bezoekers bekeken ook