B&B De Binderij

B&B De Binderij is een Bed & Breakfast gelegen aan Roskammersteeg 19 in Lunteren.

Meer informatie over B&B De Binderij in Lunteren

Geniet van de ruimte, rust en maximale privacy in Bed & Breakfast De Binderij, gelegen in het hart van Lunteren. Deze sfeervolle B&B is gevestigd in de voormalige kolenschuur achter een historische boerderij en is in 2019 volledig verbouwd tot een luxe accommodatie. De B&B beschikt over een privétuin en biedt een heerlijk comfortabel Boxspring bed in de slaapkamer. Het ontbijt, dat elke ochtend vers wordt klaargezet in de hal, is inbegrepen bij de prijs. De accommodatie is ideaal gelegen om de omgeving te verkennen, met de Veluwse bossen en heidevelden op korte afstand. Bij een verblijf van drie nachten of langer geldt er een korting van 10% op de kamerprijs. Contact opnemen voor meer informatie en prijsafspraken is mogelijk.

Wil je weten wat B&B De Binderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Binderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Binderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Binderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar B&B De Binderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Binderij

Bezoekers bekeken ook