B&B De Gouden Wilg

B&B De Gouden Wilg is een Bed & Breakfast gelegen aan Molenweg 71 in Lunteren.

Meer informatie over B&B De Gouden Wilg in Lunteren

In het buitengebied van Lunteren, aan de rand van de Veluwe, bevindt zich De Gouden Wilg, een Boutique B&B met een prachtige wilg in de tuin. Hier draait alles om het buitenleven en het genieten van de mooie dingen in het leven. De B&B heeft twee moderne en stijlvol ingerichte kamers in het woonhuis, evenals een luxe verblijf genaamd The Lodge. Daarnaast bieden ze ook een yoga arrangement aan, waarbij je kunt ontspannen tijdens een yoga retreat op de Veluwe. De omgeving van de B&B is ideaal voor wandelen, fietsen en paardrijden, maar je kunt ook gewoon ontspannen met een boek of muziek. Gasten die eerder verbleven hebben, zijn erg tevreden over de ruime, schone kamers, het uitgebreide ontbijt en de gastvrijheid van de eigenaren. Als je er even tussenuit wilt, kun je een verblijf reserveren via de website of contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat B&B De Gouden Wilg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Gouden Wilg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Gouden Wilg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Gouden Wilg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar B&B De Gouden Wilg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Gouden Wilg

Bezoekers bekeken ook