Balde’s Banden Service B.V.

Balde’s Banden Service B.V. is een Bandenspecialist gelegen aan De Stroet 8 in Lunteren.

Meer informatie over Balde’s Banden Service B.V. in Lunteren

Bij Baldé’s Banden Service leveren we banden in alle soorten en maten. Voor personenauto’s en bestelwagens, voor aanhangers, caravans en campers. Voor motoren, maar ook voor vrachtwagens en tractoren. Heeft het banden en een motorblok? Of hangt het achter een gemotoriseerd voertuig? Dan kun je ermee terecht bij Baldé’s Banden Service.

Waarom je bij ons moet zijn? Omdat wij onze banden tegen concurrerende prijzen leveren. En omdat we uitstekende en persoonlijke service bieden. Wij zijn jouw vertrouwde adres voor banden en alles wat daarbij hoort. Voor particulier en bedrijf.

Zo leveren wij ook als een van de weinige bandenspecialisten een échte 24-uurs service voor onze zakelijke klanten. Sta je stil met je vrachtwagen? Wij staan voor je klaar op het moment dat het misgaat. Vaak zijn we al binnen een uur ter plaatse, zodat je snel weer de weg op kunt! We heten niet voor niets Baldé’s Banden Service, zullen we maar zeggen.

Wil je weten wat Balde’s Banden Service B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balde’s Banden Service B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balde’s Banden Service B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balde’s Banden Service B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Balde’s Banden Service B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balde’s Banden Service B.V.

Bezoekers bekeken ook