Beautysalon Delejo

Beautysalon Delejo is een Schoonheidssalon gelegen aan Bisschopweg 56 in Lunteren.

Meer informatie over Beautysalon Delejo in Lunteren

Beautysalon Delejo, opgericht in 2005 door Marja van Beek, is dé plek voor huidverbetering. Van Beek gelooft dat elke huid verbeterd kan worden en hecht daarnaast veel waarde aan ontspanning. Met haar ruime ervaring boekt ze geweldige resultaten samen met haar klanten. Op de website van Delejo kun je zien welke technieken, merken en apparaten worden ingezet voor de beste resultaten voor jouw huid. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huid? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend, gratis intakegesprek inclusief huidmeting. De openingstijden van Beautysalon Delejo zijn alleen op afspraak. Volg hen op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Beautysalon Delejo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Delejo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Delejo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Delejo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Beautysalon Delejo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Delejo

Bezoekers bekeken ook