Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt is een Schilder gelegen aan Klomperweg 82 in Lunteren.

Meer informatie over Beter dan Rembrandt in Lunteren

Beter Dan Rembrandt is een specialist op het gebied van verfspuiten. Ze bieden egale dekking en duurzame kwaliteitsverf voor thuis, winkels, kantoren en bedrijfspanden. Ze spuiten op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan muren, plafonds, trappen, kozijnen, damwanden, gevels en dakpannen. Verfspuiten is tot wel 3 keer sneller dan traditioneel schilderwerk, en zorgt voor een beter, netter en langduriger resultaat. Jos Dibbet, de eigenaar van Beter Dan Rembrandt, is gespecialiseerd in industrieel verfspuiten en zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit. Ze bieden maatwerk en denken graag met de klant mee over de juiste verf voor het project. Het eindresultaat van verfspuiten is strak, dekkend en duurzaam, zonder dat je extra hoeft te betalen. Beter Dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten voor zowel thuis als voor winkels en bedrijfspanden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je weten wat Beter dan Rembrandt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beter dan Rembrandt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beter dan Rembrandt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beter dan Rembrandt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Beter dan Rembrandt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beter dan Rembrandt

Bezoekers bekeken ook