Bethelkerk Lunteren

Bethelkerk Lunteren is een Kerk gelegen aan De Haverkamp 1 in Lunteren.

Meer informatie over Bethelkerk Lunteren in Lunteren

In de Bethelkerk worden naast de wekelijkse erediensten ook veel andere activiteiten georganiseerd, zoals catechisaties, jeugdclubs, mannen- en vrouwenkringen en verschillende kringen en vergaderingen. Daarnaast worden er ook rouw- en trouwdiensten gehouden in het kerkgebouw. Als gemeentelid kun je een zaal reserveren door contact op te nemen met de koster, Dhr. W. van den Broek. Bij afwezigheid wordt hij vervangen door de hulpkoster, dhr. G. Maassen. Verder zijn er nog de kerkvoogdij, kerk, diaconie en verschillende verenigingen die actief zijn binnen de gemeenschap. Als je vragen hebt over het geloof, kun je hier ook terecht.

Wil je weten wat Bethelkerk Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethelkerk Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethelkerk Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethelkerk Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Bethelkerk Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bethelkerk Lunteren

Bezoekers bekeken ook