Blankespoor Lunteren B.V.

Blankespoor Lunteren B.V. is een Loodgieter gelegen aan Kauwenhoven 17 in Lunteren.

Meer informatie over Blankespoor Lunteren B.V. in Lunteren

Blankespoor Lunteren is een betrouwbare installatiepartner die zich richt op een gezond en schoon binnenklimaat, kwaliteit en goede service. Het bedrijf, onder leiding van Marlous van Nieuwamerongen - van Nieuwenhuizen, biedt oplossingen voor elk installatie- en daktechnisch vraagstuk. Ze nemen alle zorg uit handen, van montagewerk tot onderhoud. Het bedrijf is volledig gecertificeerd volgens de Gasketelwet en de CO-vakmanschap erkenning en mag daardoor cv-ketels plaatsen, onderhouden en repareren. Woningbezitters, gebouweigenaren, huurders en verhuurders moeten erop toezien dat ze een gecertificeerd bedrijf inschakelen. Blankespoor Lunteren is onderdeel van de VDK Groep, waardoor alle specialismen binnen de organisatie aanwezig zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige installaties, klimaatinstallaties, daktechniek, beheer en onderhoud. Ze hebben ervaring met zowel particuliere woningen als nieuwbouwprojecten. Het contact kan worden opgenomen via de socials of het bezoekadres en postadres in Lunteren.

Wil je weten wat Blankespoor Lunteren B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blankespoor Lunteren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blankespoor Lunteren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blankespoor Lunteren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Blankespoor Lunteren B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blankespoor Lunteren B.V.

Bezoekers bekeken ook