Boerderijwinkel Bakkenes

Boerderijwinkel Bakkenes is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Veenstraat 7 in Lunteren.

Meer informatie over Boerderijwinkel Bakkenes in Lunteren

Boerderijwinkel Bakkenes is een gezellige boerderijwinkel waar je terecht kunt voor ambachtelijke producten. De winkel heeft een buurtwinkelachtige sfeer waar klanten graag even blijven hangen voor een praatje. Ze verkopen verse groenten en fruit uit de directe omgeving, evenals sappen en zuivel van iets verder weg. Je kunt hier dus prima terecht voor je dagelijkse verse boodschappen. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Bezoek Ede. Je kunt de boerderijwinkel vinden op een locatie die vanaf jouw locatie bereikbaar is. Voor meer informatie kun je contact opnemen via welkom@bezoek-ede.nl.

Wil je weten wat Boerderijwinkel Bakkenes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijwinkel Bakkenes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijwinkel Bakkenes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijwinkel Bakkenes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Boerderijwinkel Bakkenes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijwinkel Bakkenes

Bezoekers bekeken ook