Bouwbedrijf Marcel Pater

Bouwbedrijf Marcel Pater is een Bouwbedrijf gelegen aan Zeggelaarsweg 38A in Lunteren.

Meer informatie over Bouwbedrijf Marcel Pater in Lunteren

Bouwbedrijf Marcel Pater is een gevestigd bedrijf in Lunteren dat zich richt op nieuwbouw- en verbouwwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze bieden onder andere timmerwerk, aanbouw, uitbouw, verbouwingen, onderhoud, dakkapellen en badkamers aan. Het bedrijf helpt ook bij het vergunningstraject en zorgt voor het begeleiden van het werk om het gewenste resultaat te bereiken. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit en bieden altijd offertes op maat aan. Daarnaast beschikken ze over een CAR-verzekering, waardoor bouwrisico's gedekt zijn tijdens de bouwperiode. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant en houdt tijdens de verbouwing altijd ruimte voor overleg. De betalingstermijn is 14 dagen en er wordt samengewerkt met andere professionals om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Marcel Pater verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Marcel Pater of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Marcel Pater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Marcel Pater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Bouwbedrijf Marcel Pater reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Marcel Pater

Bezoekers bekeken ook