BOX TO BUILD

BOX TO BUILD is een Personal trainer gelegen aan Renswoudsestraatweg 15b in Lunteren.

Meer informatie over BOX TO BUILD in Lunteren

Als mensen samenwerken in een team en het niet lukt, als mensen mentale problemen krijgen door werk of privé, als anderen altijd over grenzen gaan en stop roepen niet helpt, als de tijd altijd te kort is, ontstaan er problemen zonder woorden. Grensoverschrijdend gedrag, wantrouwen, achterkamertjespolitiek, we ervaren het allemaal in ons lichaam. Soms kunnen we geen woorden vinden voor wat er is. Boksen is dé manier om weer kracht en zelfvertrouwen te vinden en weer regie te pakken. Praten is vaak het eerste antwoord, maar herstel lukt pas als het aangepakt wordt waar het scheef ging, bij de integriteit van ons lichaam. Box to Build werkt aan mentale veerkracht, niet praten maar voelen. Sport en bewegen zijn goed voor je mentale gesteldheid. Bewegen helpt tegen sombere gevoelens, boosheid en stress. Boksen kan je helpen bij het beantwoorden van je vragen, bij 1-op-1 coaching, teamcoaching en vitaliteitscoaching. Je kunt ook deelnemen aan boksgroepen en workshops en workouts volgen. Daarnaast kun je hulp krijgen bij het opboksen tegen stress. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Box to Build.

Wil je weten wat BOX TO BUILD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BOX TO BUILD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BOX TO BUILD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BOX TO BUILD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar BOX TO BUILD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BOX TO BUILD

Bezoekers bekeken ook