Brandplayers

Brandplayers is een Marketingconsultant gelegen aan Spoorstraat 2 in Lunteren.

Meer informatie over Brandplayers in Lunteren

Brandplayers is een adviesbureau voor merkstrategie en positionering. Ze helpen organisaties met het scherp positioneren van hun merk, zodat de juiste klanten en medewerkers zich ermee kunnen verbinden. Het bureau betrekt medewerkers en klanten bij het positioneringstraject, omdat zij de 'brandplayers' zijn en het merk bij hen moet leven. Brandplayers biedt ook hulp bij het ontwikkelen van een sterke persoonlijke branding voor zelfstandig professionals. Ze bieden analyses en concrete profielbeschrijvingen aan om de rol van professionals ten opzichte van potentiële opdrachtgevers duidelijk te maken. Brandplayers helpt ook organisaties met hun ontwikkeling door middel van scherpe positionering en duidelijke merkstrategie. Ze voeren onderzoek uit naar de organisatie en de markt, en vertalen dit naar een positionering die helpt bij het bereiken van doelen. De gekozen positionering wordt getoetst bij 'brandplayers' en vervolgens intern en extern uitgerold. Brandplayers blijft betrokken bij de organisatie om te sparren en de positionering te bewaken.

Wil je weten wat Brandplayers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brandplayers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brandplayers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brandplayers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Brandplayers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brandplayers

Bezoekers bekeken ook