Broodje Biezonder

Broodje Biezonder is een Broodjeswinkel gelegen aan Dorpsstraat 76 in Lunteren.

Meer informatie over Broodje Biezonder in Lunteren

Broodje Biezonder is een bijzondere lunchroom gevestigd aan de Dorpsstraat 76 in Lunteren. Ze zijn gesloten op zondag en maandag, maar de rest van de week zijn ze geopend van 10.00 tot 17.30 uur (behalve op vrijdag, dan zijn ze open tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden zijn ze open voor groepen vanaf 15 personen en ze bezorgen ook op locatie. Ze streven ernaar om gerechten uit de regio te verkrijgen, zonder toevoegingen en het liefst biologisch. Als u vragen heeft over allergieën en diëten, kunt u bij hen terecht. Bij Broodje Biezonder werken ze samen met scholen waar leerlingen stage lopen. Martin is een cliënt van Careander en werkt hier drie dagen per week. Hij is de "Appeltaarten Koning" en maakt ook heerlijke broodjes. Het kan voorkomen dat u wat langer op uw bestelling moet wachten, maar Martin zal zijn uiterste best doen om het u naar de zin te maken. Ze waarderen uw begrip hiervoor. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via het nummer 0318 795022. Broodje Biezonder heeft een bijzondere uitstraling en biedt een unieke ervaring.

Wil je weten wat Broodje Biezonder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodje Biezonder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodje Biezonder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodje Biezonder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Broodje Biezonder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodje Biezonder

Bezoekers bekeken ook