Camping de Oldenhove

Camping de Oldenhove is een Kampeerterrein gelegen aan Goorsteeg 8 in Ede.

Meer informatie over Camping de Oldenhove in Ede

Camping de Oldenhove is op zoek naar een enthousiast echtpaar dat wil helpen met het schoonhouden van de toiletgebouwen. In ruil daarvoor kunnen ze een gratis seizoensplaats krijgen. De camping is gelegen tussen Ede en Lunteren op de Veluwe en biedt ruime kampeerplaatsen. Er zijn verschillende velden waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je voorkeur voor privacy of gezelligheid. De camping heeft ook faciliteiten zoals een jeu-de-boules-baan, een speeltuin en een vijver. Daarnaast is de camping rolstoelvriendelijk en biedt het speciale voorzieningen voor campers. In de omgeving van de camping zijn er tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, zoals de fietsknooppuntroutes en de Hoge Veluwe. Er zijn ook diverse winkels in de buurt en in de zomer zijn er evenementen in Ede en Lunteren. De camping heeft twee schone sanitairgebouwen en biedt gratis WiFi. Er zijn positieve reviews van gasten die hebben genoten van hun verblijf op de camping en de vriendelijke eigenaren.

Wil je weten wat Camping de Oldenhove verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Oldenhove of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Oldenhove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Oldenhove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Camping de Oldenhove reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Oldenhove

Bezoekers bekeken ook