Camping de Rimboe

Camping de Rimboe is een Kampeerterrein gelegen aan Boslaan 129 in Lunteren.

Meer informatie over Camping de Rimboe in Lunteren

Camping de Rimboe is een prachtige camping gelegen in de bossen van Lunteren op de Veluwe. Het is de perfecte plek voor natuurliefhebbers, met mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Maar ook voor mensen die op zoek zijn naar actie, rust of een vakantie met kinderen, biedt de camping verschillende opties. Er zijn ruime kampeerplaatsen beschikbaar en ook bijzondere accommodaties zoals Barrels, CampingPods en Boslodges. De omgeving van de Veluwe biedt het hele jaar door veel activiteiten en bezienswaardigheden voor zowel jong als oud. De accommodaties van de camping zijn gelegen in een bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van rust en natuur. De contactgegevens van Camping de Rimboe zijn Boslaan 1, 296741 KG Lunteren, telefoonnummer 0318-482371 en e-mailadres info@campingderimboe.com.

Wil je weten wat Camping de Rimboe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Rimboe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Rimboe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Rimboe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Camping de Rimboe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Rimboe

Bezoekers bekeken ook