Chinees Restaurant Lotus

Chinees Restaurant Lotus is een Chinees restaurant gelegen aan 134-136, Dorpsstraat in Lunteren.

Meer informatie over Chinees Restaurant Lotus in Lunteren

Chinees Restaurant Lotus in Lunteren bestaat al 26 jaar en staat bekend om heerlijk en gezond eten. Chefkok John Ma heeft tijdens het wereldkampioenschap Chinees koken in 2017 een gouden medaille gewonnen. Hij was lid van een team van vier chefkoks uit Nederland en wist met zijn aandacht voor details en verse gerechten te winnen. Het restaurant biedt ook een maandmenu aan voor oktober 2023, waarbij onder andere Kip Yu Xiang en Babi Pangang geserveerd worden. Dit menu is geschikt voor 2-3 personen en kost €30,50, maar is alleen beschikbaar voor afhaal. De openingstijden van het restaurant zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Chinees Restaurant Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Restaurant Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Restaurant Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Restaurant Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Chinees Restaurant Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Restaurant Lotus

Bezoekers bekeken ook