De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak

De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Molenparkweg 5 in Lunteren.

Meer informatie over De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak in Lunteren

De Boomgaard AGF is een groente- en fruitspeciaalzaak in Lunteren, gevestigd sinds 1997. Wat begon als een traditionele groentewinkel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een speciaalzaak. Het familiebedrijf wordt al drie generaties door de familie Budding gerund. De zaak levert ook cateringdiensten aan bedrijven, zoals slagerijen, bakkers en restaurants. Ze bieden lunches, buffetten en werkfruit aan. Daarnaast verzorgen ze overwerkmaaltijden voor bedrijven die geen zin hebben in fastfood. De Boomgaard werkt alleen met verse en hoogwaardige producten en hecht veel waarde aan service en klanttevredenheid. Ze bieden ook gezonde relatiegeschenken aan en hebben positieve ervaringen van klanten, zoals Keurslager Van Rooijen en ROVC TechCenter. De openingstijden van De Boomgaard zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boomgaard Groente & Fruit Speciaalzaak

Bezoekers bekeken ook