De Dwarse Blik

De Dwarse Blik is een Marketingconsultant gelegen aan Blankespoorsedijk 29 in Lunteren.

Meer informatie over De Dwarse Blik in Lunteren

Hans Kok is een ervaren creatief strateeg met meer dan 20 jaar ervaring en veel kennis. Hij heeft een scherpe blik en een originele kijk op zaken. Hans helpt bureaus en marketeers bij het vormgeven van hun merken en campagnes. Daarnaast biedt hij tijdelijke ondersteuning aan bedrijven als interim-manager voor bepaalde projecten of periodes. Hij staat ook naast ondernemers als ondernemerscoach om samen te kijken of hun bedrijf op een andere manier succesvol kan zijn. Hans Kok is beschikbaar voor nieuwe projecten en is te bereiken via telefoon en e-mail. Zijn website komt binnenkort beschikbaar.

Wil je weten wat De Dwarse Blik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dwarse Blik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dwarse Blik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dwarse Blik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar De Dwarse Blik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dwarse Blik

Bezoekers bekeken ook