De Lunterse Boer

De Lunterse Boer is een Restaurant gelegen aan Boslaan 87 in Lunteren.

Meer informatie over De Lunterse Boer in Lunteren

De Lunterse Boer is een hotel, restaurant en vergadercentrum dat bekend staat om zijn gastvrijheid en service. Het biedt een prachtig uitzicht op groen vanuit alle achttien kamers, die elk een eigen terras of balkon hebben. De vergaderzalen zijn voorzien van moderne faciliteiten, airconditioning en hebben toegang tot buiten. Het restaurant is geopend voor lunch en diner, waarbij gasten kunnen kiezen uit een gevarieerde menukaart met onder andere soepen, salades, broodjes en borrelhapjes. Daarnaast bieden ze ook een High Tea en High Wine aan. Gasten kunnen gemakkelijk online een tafel reserveren voor lunch of diner, en voor groepen van 8 personen of meer kunnen ze contact opnemen via e-mail of telefoon. Kortom, de Lunterse Boer is de ideale plek voor speciale gelegenheden zoals familiediners, overnachtingen en vergaderingen.

Wil je weten wat De Lunterse Boer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lunterse Boer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lunterse Boer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lunterse Boer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar De Lunterse Boer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lunterse Boer

Bezoekers bekeken ook