De Teakschuur

De Teakschuur is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Barneveldseweg 15a in Lunteren.

Meer informatie over De Teakschuur in Lunteren

Bij De Teakschuur kunt u genieten van het buitenleven met teakhouten tuinmeubelen. In hun showtuin kunt u een favoriete set uitzoeken die past bij uw tuin, budget en smaak. Ze bieden verschillende kwaliteiten en prijsklassen van teakhouten meubels. Van een robuuste tuintafel tot een verfijnde tuinbank, ze hebben voor elke tuin, stijl en budget iets te bieden. Ze zijn zeven jaar geleden begonnen met het doorverkopen van gebruikte tuinmeubelen en zijn uitgegroeid tot experts op het gebied van teakhouten tuinmeubelen. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 06-19221971 of via e-mailadres info@deteakschuur.nl. Hun bezoekadres is Barneveldseweg 15a, 6741 LH Lunteren.

Wil je weten wat De Teakschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Teakschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Teakschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Teakschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar De Teakschuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Teakschuur

Bezoekers bekeken ook