Deys Service B.V.

Deys Service B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Dorpsstraat 107-109 in Lunteren.

Meer informatie over Deys Service B.V. in Lunteren

Autobedrijf Deys Service v.o.f. is een familiebedrijf in het centrum van Lunteren dat al sinds 1923 bestaat. Bij dit bedrijf staat vertrouwen, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ze bieden een ruim aanbod aan occasions en nieuwe auto's. Als de juiste auto er niet tussen staat, kunnen ze in overleg met de klant een zoekopdracht opstellen om zo de gewenste auto te leveren. Daarnaast onderhouden, repareren en restaureren ze auto's, bedrijfswagens, campers en klassiekers. Ook verhuren ze campers en bestelbussen. Klanten worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de showroom en moderne werkplaats. Deys Service is gevestigd aan de Dorpsstraat 107-109 in Lunteren. Ze zijn bereikbaar via info@deysservice.nl en 0318 48 22 00. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Op zondag is het bedrijf gesloten. Deys Service kijkt ernaar uit om klanten te verwelkomen. © 2023 DEYS SERVICE B.V.

Wil je weten wat Deys Service B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deys Service B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deys Service B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deys Service B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Deys Service B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deys Service B.V.

Bezoekers bekeken ook