DigiRent

DigiRent is een Softwarebedrijf gelegen aan De Kweek 22 in Lunteren.

Meer informatie over DigiRent in Lunteren

DigiRent is een Nederlandse SaaS-aanbieder die gespecialiseerd is in project- en projectportfoliomanagement software. Ze hebben hun eigen ontwikkelingen genaamd DigiProject en DigiFolio, wat betekent dat ze niet afhankelijk zijn van andere leveranciers of partners. Hierdoor kunnen ze een hoge uptime garanderen en snel antwoord geven op vragen. DigiRent is opgericht in 2003 en is sindsdien succesvol en financieel gezond gebleven vanwege hun focus op gebruikersvriendelijke, stabiele en onderhoudsvriendelijke software met lage overhead. Ze bieden laagdrempelige en standaard ingerichte software aan die uw project- en projectportfolio proces goed ondersteunt. U kunt de software eerst uitproberen door u aan te melden via het aanmeldformulier, waarna u binnen 2 werkdagen een complete en ingerichte omgeving krijgt waar u direct mee aan de slag kunt. De kosten voor het gebruik van de DigiRent software zijn 5 euro per maand per gebruiker met een minimum van 5 gebruikers. Er worden geen set-up of installatiekosten in rekening gebracht en de kosten worden per kwartaal vooraf gefactureerd.

Wil je weten wat DigiRent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DigiRent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DigiRent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DigiRent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar DigiRent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DigiRent

Bezoekers bekeken ook