Eethuis 't Hek

Eethuis 't Hek is een Restaurant gelegen aan Meulunterseweg 32 in Lunteren.

Meer informatie over Eethuis 't Hek in Lunteren

Eethuis 't Hek is een gastvrij en nonchalant eethuis en cafetaria, waar je zowel eten kunt ophalen als aan tafel bediend kunt worden. Het eethuis is kindvriendelijk en toegankelijk voor zowel zakelijke afspraken als vrije tijd etentjes. Honden zijn ook welkom en er is een ruime parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast biedt het eethuis een oplaadpunt voor elektrische fietsen, gratis WiFi en schenken ze alcohol. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11:30 tot 20:00 uur en op zondag en maandag is het eethuis gesloten. Je kunt telefonisch bestellen via het nummer 0318-484244 en het adres is Meulunterseweg 32, 6741 HN Lunteren.

Wil je weten wat Eethuis 't Hek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eethuis 't Hek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eethuis 't Hek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eethuis 't Hek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Eethuis 't Hek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eethuis ’t Hek

Bezoekers bekeken ook