Fysiotherapie Jacolien

Fysiotherapie Jacolien is een Fysiotherapeut gelegen aan Kauwenhoven 30 in Lunteren.

Meer informatie over Fysiotherapie Jacolien in Lunteren

Fysiotherapie Jacolien is binnenkort Hoogstraten Methode Meyer. Ze zijn druk bezig met het behalen van hun diploma. Ze bieden contractvrije zorg, omdat ze geen contracten afsluiten met zorgverzekeraars. Hierdoor staat de zorg voor de klant centraal, zonder extra administratieve afhandelingen. Daarnaast bieden ze ook dry needling aan, een behandelmethode waarbij spieren worden aangeprikt met een naaldje om ze langdurig te laten ontspannen. Verder bieden ze ook chirotherapie aan, wat eigenlijk een vorm van chiropractie is. Hierbij worden blokkades in gewrichten opgeheven door middel van manipulaties, oftewel 'kraken'. Tot slot zijn er ook reviews te vinden over Fysiotherapie Jacolien. Als er vragen zijn, kan men contact opnemen en het adres en de openingstijden zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat Fysiotherapie Jacolien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Jacolien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Jacolien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Jacolien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Fysiotherapie Jacolien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Jacolien

Bezoekers bekeken ook