Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom

Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom is een Kerk gelegen aan Hoge Valkseweg 4 in Wekerom.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom in Wekerom

De Valk-Wekerom, Eben-Haëzerkerk is een gereformeerde gemeente met een hoofdlocatie aan de Hoge Valkseweg 4 in Wekerom. De reguliere kerktijden zijn op zondag om 9:30, 15:00 en 19:00. Daarnaast worden er verschillende speciale diensten gehouden, zoals een bijbellezing op woensdag 25 oktober om 19:30, Dankdag diensten op woensdag 1 november om 09:30, 14:00 en 19:30, een huwelijksbevestiging op vrijdag 3 november om 14:00, een herdenkingsdienst op vrijdag 10 november om 19:30, en reguliere diensten op zondag 5, 12, 19 november en 3, 10 december. Voor meer informatie over de gemeente en contactpersonen kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente De Valk-Wekerom

Bezoekers bekeken ook