Gereformeerde Kerk PKN

Gereformeerde Kerk PKN is een Kerk gelegen aan Oranjestraat 31 in Lunteren.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk PKN in Lunteren

De Gereformeerde kerk PKN in Lunteren heet iedereen welkom. Met meer dan 1.000 leden en een centraal gelegen kerkgebouw hebben ze een goede invloed in de gemeente. Er zijn twee predikanten die de pastorale taak vervullen en elke zondag twee diensten verzorgen. Daarnaast zijn er doordeweeks diverse activiteiten zoals jeugdclubs, catechesekringen, gesprekskringen en vergaderingen. Het meest recente nieuws omvat onder andere informatie over het Lenteplein in 2024, het beleidsplan voor 2024-2030 en activiteiten in de Oranjerie. Men kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief. De website is ontworpen en gehost door eYe-graphics Otterlo.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk PKN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk PKN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk PKN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk PKN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Gereformeerde Kerk PKN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk PKN

Bezoekers bekeken ook