Ontwerpbestemmingsplan Lunteren, Molenparkweg Oost ongenummerd

DeLunterengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Lunteren, Molenparkweg Oost ongenummerd.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer 415839U kunt het ontwerpbestemmingsplan Lunteren, Molenparkweg Oost ongenummerd met nummer NL.IMRO.0228.BP2023LUNT0002-0201 de daarbij behorende stukken van donderdag 7 september 2023 tot en met woensdag 18 oktober 2023 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 14 0318.Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien. Gebied en gevolgHet gebied waar dit plan over gaat ligt aan de Molenparkweg Oost in Lunteren, op het perceel dat kadastraal bekend is onder Lunteren, sectie B, nummer 1631. Het perceel is in de huidige situatie ongebouwd. De omgeving van het plangebied wordt gekenmerkt door een stedelijke omgeving waar vooral veel vrijstaande woningen zijn gesitueerd. Het plan maakt de bouw van een vrijstaande woning mogelijk. ZienswijzeTijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, Postbus 9022, 6710 HK Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Deanne Reincke, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, 0683674731.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deLunterengids.nl op 07-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Lunteren, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLunterengids.nl
Redactie deLunterengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lunteren
  2. gmb-2023-381021

Gerelateerde berichten