Ontwerpbesluit permanente onttrekking aan de openbaarheid padlangs Blankespoorsedijk 29 Lunteren ter inzage

DeLunterengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit permanente onttrekking aan de openbaarheid padlangs Blankespoorsedijk 29 Lunteren ter inzage.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 28 mei 2024 heeft het college van burgemeester en wethouders het ontwerpbesluit tot permanente onttrekking aan de openbaarheid van het pad ter hoogte van Blankespoorsedijk 29 en lopend van de Meulunterseweg tot aan de Blankespoorselandweg te Lunteren vastgesteld. Dit voornemen tot onttrekking aan de openbaarheid van de bovengenoemde weg leggen we zes weken ter inzage, belanghebenden hebben gedurende deze zes weken de mogelijkheid om hun zienswijze te geven op het voornemen. Digitale inzage is mogelijk via de publicatie in het Gemeenteblad dat wordt uitgegeven op https://www.officielebekendmakingen.nl. Fysieke inzage is mogelijk bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis balie Publiekszaken, Raadhuisplein 3. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 140318.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLunterengids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Lunteren, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLunterengids.nl
Redactie deLunterengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Lunteren
  2. gmb-2024-241115

Gerelateerde berichten