HaBé

HaBé is een Aannemer gelegen aan Krommeweg 1 in Lunteren.

Meer informatie over HaBé in Lunteren

HaBé Bouwen in Stijl is een eigentijds bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Ze leveren hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs en hebben als doel om optimaal woongenot te creëren voor hun opdrachtgevers. Het bedrijf heeft altijd één aanspreekpunt gedurende het hele project en is lid van Bouwend Nederland en gecertificeerd door BouwGarant, wat vertrouwen geeft tijdens het verbouwen. Ze hebben gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen en werken al meer dan 20 jaar met hetzelfde team van vakbekwame specialisten. Daarnaast werken ze met een strakke en realistische planning, zodat de opdrachtgever altijd weet waar hij aan toe is. Enkele voorbeelden van hun projecten zijn een rietgedekte villa met bijgebouw in Garderen, een strakke villa met vlakke dakpannen, een kubistische villa in Leersum en een droomwoning in cottagestijl in Blaricum. HaBé Bouwen in Stijl is actief in een bepaald werkgebied en kan gecontacteerd worden voor meer informatie.

Wil je weten wat HaBé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HaBé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HaBé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HaBé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar HaBé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HaBé

Bezoekers bekeken ook