Hairstyling by Evelien

Hairstyling by Evelien is een Kapper gelegen aan Wormshoefweg 13 in Lunteren.

Meer informatie over Hairstyling by Evelien in Lunteren

In deze dames- en herenkapsalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals knippen, kleuren, permanenten, wassen en föhnen, opsteken en bruidskapsels. De contactgegevens zijn te vinden op de website en de openingstijden verschillen per locatie. Evelien van de Veen is de eigenaar van de salon en heeft in 2015 haar Allround-kappers diploma behaald. Ze is erg creatief en helpt graag mensen met goed advies. De tarieven voor de behandelingen variëren en er kan een toeslag gelden voor lang haar. Het is belangrijk om op tijd een afspraak te maken en bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht. De kapsalon is gesloten van 15 t/m 23 juli en van 25 augustus t/m 10 september vanwege vakantie.

Wil je weten wat Hairstyling by Evelien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyling by Evelien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyling by Evelien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyling by Evelien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Hairstyling by Evelien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyling by Evelien

Bezoekers bekeken ook