hart for her Lunteren

hart for her Lunteren is een Sportclub gelegen aan Dorpsstraat 171 a in Lunteren.

Meer informatie over hart for her Lunteren in Lunteren

Hart for her Lunteren is een kleinschalige fitnessstudio exclusief voor vrouwen. Ze bieden persoonlijke begeleiding van een ervaren coach en een laagdrempelige omgeving waar je gewoon binnen kunt komen zoals je bent. Bij Hart for her kun je een 30 minuten durende workout doen, waarbij je altijd onder begeleiding traint en op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast bieden ze ook voeding- en sportbegeleiding om vrouwen te helpen af te vallen op een manier die voor hen fijn voelt en werkt. Er zijn verschillende succesverhalen van vrouwen die positieve ervaringen hebben met sporten bij Hart for her, zoals Anneke, Corrie, Lara en Plonie. Bij Hart for her sta je er nooit alleen voor, want je wordt begeleid door de ervaren coach Margriet. Ze hebben ook een adres en contactgegevens vermeld voor meer informatie.

Wil je weten wat hart for her Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar hart for her Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Lunteren

Bezoekers bekeken ook