Henk van Donkelaar Tweewielers

Henk van Donkelaar Tweewielers is een Fietsenmaker gelegen aan Dorpsstraat 172 in Lunteren.

Meer informatie over Henk van Donkelaar Tweewielers in Lunteren

Bij Henk van Donkelaar Tweewielers kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Deze kleine onderneming is in 2010 gestart en groeit jaarlijks, zowel in het nieuwe pand als in de ontwikkeling van nieuwe fietsen. Het assortiment omvat onder andere elektrische fietsen, mountainbikes, stadsfietsen en kinderfietsen in verschillende soorten, maten en kleuren. De openingstijden zijn beschikbaar en er zijn actiemodellen zoals de Cortina E-Nite 8 en de Scott SCO Bike Speedster 30. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Henk van Donkelaar Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henk van Donkelaar Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henk van Donkelaar Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk van Donkelaar Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Henk van Donkelaar Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henk van Donkelaar Tweewielers

Bezoekers bekeken ook