Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren

Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren is een Kerk gelegen aan De Haverkamp 1 in Lunteren.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren in Lunteren

Op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente van Lunteren kunt u alle informatie vinden over de activiteiten en het kerkelijke leven van de gemeente. Het belangrijkste aspect van de gemeente is de verkondiging van het Woord van God, en men hoopt dat dit gezegend zal worden aan de harten van degenen die daarnaar luisteren. Op de website staan ook nieuwsberichten, informatie over kerkdiensten en activiteiten voor jeugd en jongeren. Er is zelfs een sectie met live uitzendingen van de kerkdiensten. Daarnaast is er ook aandacht voor preekverwerking voor kinderen, noodhulp aan Oekraïne, jongerenavonden en de Scipio app. Verder zijn er secties gewijd aan de kerk, diaconie, verenigingen en overige zaken. Als u vragen heeft over het geloof, kunt u ook terecht op de website van de gemeente.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren

Bezoekers bekeken ook