Het Alpacabos

Het Alpacabos is een Recreatiecentrum gelegen aan Beukenlaan 11 in Lunteren.

Meer informatie over Het Alpacabos in Lunteren

Kom genieten van de Alpaca's en de mooie Veluwe in Gelderland! Bij het AlpacaBos op de Veluwe kun je heerlijk wandelen met de Alpaca's in de bossen en de heide. Onze Alpaca's zijn lief en sociaal en houden van gezelschap. Je kunt een Alpaca kiezen en samen met zijn tweeën het bos in gaan. Er is deskundige begeleiding en verschillende prachtige wandelroutes door het Luntersche Buurtbosch. Je hoeft geen ervaren wandelaar te zijn, want de tocht wordt aangepast aan jouw voorkeuren. Na een uur wandelen kun je de Alpaca's voeren. Er zijn ook groepswandelingen mogelijk met maximaal 16 personen. Daarnaast kun je ook feestjes vieren in het Alpacabos, zoals een huwelijksfeest of een bedrijfsuitje. Neem contact op met Het AlpacaBos voor meer informatie.

Wil je weten wat Het Alpacabos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Alpacabos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Alpacabos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Alpacabos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Het Alpacabos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Alpacabos

Bezoekers bekeken ook