Het Uilenbos

Het Uilenbos is een Restaurant gelegen aan Beukenlaan 11 in Lunteren.

Meer informatie over Het Uilenbos in Lunteren

Kom heerlijk lunchen of dineren in het restaurant van Het Uilenbos en reserveer vooraf online. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Zonder reservering kunnen ze je helaas niet ontvangen, omdat ze regelmatig volgeboekt zijn. Voor en na je tijdslot kun je spelen in de speeltuin, maar spelen zonder reservering is niet mogelijk. Honden zijn welkom in het restaurant en op het terras, mits aangelijnd. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Je reserveert een tafel voor 2 uur, maar na die tijd hoef je Het Uilenbos niet te verlaten. Voor en na je tijdslot kun je spelen of chillen bij de kinderboerderij. Kinderfeestjes hebben ook maximaal 2 uur de tijd om een tafel te gebruiken, maar daarna kunnen ze naar hartenlust spelen in de speeltuin. Zelf meegenomen consumpties zijn niet toegestaan. Voor €11,50 per kind krijg je entree tot de speeltuin en binnenspeeltuin, een pakje Capri-sun, de keuze uit een kinderpannenkoek of frietjes met mayonaise, een softijsje, een kleine verrassing voor thuis en kannen ranja. Schoolreisjes kunnen ook gereserveerd worden voor €12,50 per kind, inclusief entree tot de speeltuin en binnenspeeltuin, onbeperkt ranja, de keuze uit een kinderpannenkoek of frietjes met mayonaise, en een waterijsje. Het Uilenbos is geopend van 1 maart tot 1 november.

Wil je weten wat Het Uilenbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Uilenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Uilenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Uilenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Het Uilenbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Uilenbos

Bezoekers bekeken ook