Hotel Eethuys de Wormshoef

Hotel Eethuys de Wormshoef is een Hotel gelegen aan Dorpsstraat 192 in Lunteren.

Meer informatie over Hotel Eethuys de Wormshoef in Lunteren

De Wormshoef is een hotel en restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren. Het hotel heeft 10 comfortabele kamers in koloniale stijl. Het Eethuys van De Wormshoef staat bekend om zijn goede culinaire aanbod. Gasten hebben genoten van het gezellige eten, prachtige kamers en leuke bediening. Voor de laatste acties en nieuws kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Het hotel en restaurant zijn dagelijks geopend vanaf 08:00 uur en de keuken is open van 11:00 tot 21:00 uur. Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail worden gedaan.

Wil je weten wat Hotel Eethuys de Wormshoef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Eethuys de Wormshoef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Eethuys de Wormshoef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Eethuys de Wormshoef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Hotel Eethuys de Wormshoef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Eethuys de Wormshoef

Bezoekers bekeken ook