Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm

Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm is een Huisarts gelegen aan Stationsstraat 2-j in Lunteren.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm in Lunteren

Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm in Lunteren is een kleinschalige huisartsenpraktijk in het centrum van Lunteren. Ze hebben 2 huisartsen, 3 praktijkassistentes, 3 praktijkondersteuners en een praktijkmanager. Hun doel is het leveren van laagdrempelige, kwalitatief goede zorg waarbij de patiënt centraal staat. Ze zijn ook open voor nieuwe patiënten. Daarnaast bieden ze als service bloedafname aan voor hun eigen patiënten. Voor herhaalmedicatie van de Medisch Specialist kunnen patiënten terecht op de website van Ziekenhuis Gelderse Vallei. De huisartsenpraktijk is ook te vinden op Facebook. De openingstijden van de praktijk zijn op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van woensdagochtend. De praktijk is gesloten op bepaalde feestdagen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm

Bezoekers bekeken ook