Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld is een Tuincentrum gelegen aan Burgemeester Aschofflaan 1 in Barneveld.

Meer informatie over Intratuin Barneveld in Barneveld

Intratuin Barneveld is een tuincentrum gelegen naast de A30 in Gelderland. Ze bieden een breed assortiment aan producten voor huis, tuin, terras en dier. Het tuincentrum heeft ook een kookwinkel met streekproducten. Daarnaast organiseren ze workshops en evenementen, zoals persoonlijk tuinadvies en creatieve workshops. Er zijn ook workshops voor het maken van decoratieve items, zoals een krans, een hangende bundel, een staande ster, roestige huisjes, een winterse schikking en gevlochten lichtjes. Tijdens het persoonlijk tuinadvies kun je al je tuinvragen stellen en krijg je advies van de experts van Intratuin Barneveld.

Wil je weten wat Intratuin Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Intratuin Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Barneveld

Bezoekers bekeken ook