Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf

Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf is een Schilder gelegen aan Mijllerweg 10 in Lunteren.

Meer informatie over Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf in Lunteren

Jan van Veldhuizen is een gecertificeerde partner als glas- en schilderbedrijf in de regio Barneveld. Ze hebben certificaten zoals VCA, BHV en Repair Care 1 en 2. Met jarenlange ervaring in het schildersvak en het glaszetten, leveren ze vakwerk. Hun doel is om kwaliteit te leveren, wat ze bereiken door het gebruik van hoogwaardige producten en het bieden van de beste service. Op hun website zijn enkele van hun recente projecten te vinden, waaronder schilderwerk voor een nieuwbouwwoning en een vrijstaande rietgedekte woning, evenals het plaatsen van dakbeglazing in een veranda en het schilderen van een stadshuis. De website van het bedrijf is glasenschildersbedrijf.nl.

Wil je weten wat Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf

Bezoekers bekeken ook