Kathleen van Winden

Kathleen van Winden is een Fotograaf gelegen aan Drieenhuizerweg 2 in Lunteren.

Meer informatie over Kathleen van Winden in Lunteren

Kathleen van Winden is een hippisch fotografe die in 2014 haar eigen bedrijf, Kathleen van Winden Equestrian Photography, heeft opgericht. Op haar website kun je meer informatie vinden over haar werk en haar passie voor het vastleggen van de paardensport. Ze heeft een portfolio waar je doorheen kunt bladeren en je kunt haar volgen op social media om op de hoogte te blijven van haar programma en leuke acties. Daarnaast heeft ze regelmatig evenementen waar ze foto's maakt, zoals de VWF Dressuur in Delft en de Pavo Cup in Delft, waarvan de foto's te vinden zijn in haar webshop. Ze biedt ook evenementenpakketten aan, waarbij je alle foto's digitaal kunt ontvangen voor eigen gebruik en social media. Als je vragen hebt of een evenement wilt organiseren, kun je contact met haar opnemen via het contactformulier of telefoon.

Wil je weten wat Kathleen van Winden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kathleen van Winden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kathleen van Winden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kathleen van Winden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Kathleen van Winden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kathleen van Winden

Bezoekers bekeken ook