Kelderman Catering

Kelderman Catering is een Restaurant gelegen aan Hullerpad 13 in Lunteren.

Meer informatie over Kelderman Catering in Lunteren

Kelderman Catering is een bekend bedrijf in Lunteren dat gespecialiseerd is in catering. Ze bieden complete BBQ's, buffetten en partijen aan. Daarnaast hebben ze ook stamppot buffetten voor de koude dagen. Het bedrijf staat bekend om de goede kwaliteit en betaalbare prijzen. Ze regelen ook themafeesten van A tot Z, zoals een boerenbruiloft of een oktoberfest. Naast het eten, zorgen ze ook voor de aankleding en zelfs een toiletwagen. Er zijn verschillende buffetten beschikbaar, zoals een borrel buffet, smulbuffet en buffet compleet. Ook bieden ze BBQ pakketten aan, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opties. Voor de winter hebben ze ook speciale buffetten met gerechten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot. Bij Kelderman Catering kun je ook BBQ's en andere benodigdheden huren. Ze hebben ook diverse salades en sauzen beschikbaar. Alles wordt vers bereid in hun eigen keuken.

Wil je weten wat Kelderman Catering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kelderman Catering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kelderman Catering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kelderman Catering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Kelderman Catering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kelderman Catering

Bezoekers bekeken ook