Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters

Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters is een Paardrijschool/manege gelegen aan Klomperweg 89 in Lunteren.

Meer informatie over Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters in Lunteren

De Lunaruiters is een paardensportvereniging die in 1944 is opgericht. Ze hebben twee rijhallen tot hun beschikking en bieden instructielessen aan voor zowel paardenleden als ponyleden en menners. Paardenleden krijgen twee dressuurlessen of één dressuurles en één springles per week, terwijl ponyleden één dressuurles en één springles per week krijgen. Menners krijgen één instructieles per week. Daarnaast mogen alle leden de manege vrij gebruiken, behalve tijdens reguliere instructielessen of georganiseerde activiteiten. De vereniging organiseert regelmatig officiële KNHS wedstrijden en onderlinge wedstrijden, waaronder het clubkampioenschap. Vrijwilligers spelen ook een belangrijke rol binnen de vereniging, waarbij ze helpen bij schoonmaak, organisatie van wedstrijden, ondersteuning bij het parcours en in de kantine. De vereniging heeft ook een Facebookpagina waarop ze te volgen zijn.

Wil je weten wat Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Land. Rijver., Ponyclub en Menclub De Lunaruiters

Bezoekers bekeken ook