Leukvakantieplekje.nl

Leukvakantieplekje.nl is een Recreatiecentrum gelegen aan Meulunterseweg 60-31 in Lunteren.

Meer informatie over Leukvakantieplekje.nl in Lunteren

Even lekker een weekendje weg met vrienden of familie? In Lunteren, het middelpunt van Nederland, staat een royaal vakantiehuis met genoeg ruimte voor iedereen. Het huis heeft een grote woonkamer en keuken, 7 slaapkamers met comfortabele boxsprings en zelfs een babykamer met commode. Maar ook buiten is er veel te beleven. Het huis staat op slechts 10 meter van een bosrand, waar eekhoorns en honderden vogels wonen. Het is heerlijk om daarvan te genieten. Daarnaast is de omgeving prachtig, met veel bos en heide, en het Wekeromse zand op loopafstand. Benieuwd naar de beschikbaarheid van het huis en de tarieven? Neem dan contact op via 06 - 51 23 85 76 of verhuur@leukvakantieplekje.nl. Het adres is Meulunterseweg 60-31, 6741 HP Lunteren.

Wil je weten wat Leukvakantieplekje.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leukvakantieplekje.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leukvakantieplekje.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leukvakantieplekje.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Leukvakantieplekje.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leukvakantieplekje.nl

Bezoekers bekeken ook