Liv Physique

Liv Physique is een Sportclub gelegen aan Wormshoefweg 6 in Lunteren.

Meer informatie over Liv Physique in Lunteren

Bij Liv Physique kan iedereen fitter worden, in beweging blijven, kilo's verliezen of gewoon gezellig en gezond bezig zijn in een sportieve setting. Of je nu binnen op muziek wilt sporten of buiten in de natuur, Liv Physique biedt live groepslessen op ieder niveau. Er zijn verschillende lessen beschikbaar, zoals PowerFit, FitCamp, BodyPower, HIIT, BodyFit, Pilates, Bootcamp en Wandelen. Het doel is om ervoor te zorgen dat iedereen lekker actief bezig kan zijn. Je kunt een proefles boeken om te ontdekken welke les het beste bij je past. De lessen worden gegeven in Sporthal Ut Sporthuus in Lunteren.

Wil je weten wat Liv Physique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liv Physique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liv Physique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liv Physique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Liv Physique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liv Physique

Bezoekers bekeken ook