Maranathakerk

Maranathakerk is een Hervormde kerk gelegen aan Hertenlaan 37 in Lunteren.

Meer informatie over Maranathakerk in Lunteren

In de tekst worden verschillende nieuwsberichten, activiteiten en collectes genoemd. Er wordt onder andere verwezen naar een handwerkverkoop, een seniorenbezoek aan TWR in Barneveld, het evenement "Geloof in Beweging", een concert van Marcel en Lydia, en een brunch op Startzondag. Daarnaast zijn er verschillende collectes gepland, zoals voor Stichting 3xM, Diaconie en See You. Verder worden verschillende taakgroepen genoemd, zoals de Taakgroep Vorming & Toerusting, Taakgroep Jeugd, Taakgroep ZWO, Taakgroep Groene Kerk, Taakgroep Liturgie Eredienst en Taakgroep Libanon. Er is ook de mogelijkheid om de kerkdiensten live te beluisteren via een internetverbinding.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook