MediPhone

MediPhone is een Telecom-installateur gelegen aan Kauwenhoven 78a in Lunteren.

Meer informatie over MediPhone in Lunteren

MediPhone is een onderdeel van Medichain en biedt speciale hosted telefooncentrales voor zorgverleners. Ze hebben een telefonie-integratie ontwikkeld voor verschillende informatiesystemen, waardoor de patiëntkaart van de desbetreffende patiënt direct geopend kan worden bij een inkomend telefoontje. Dit bespaart veel tijd voor de medewerkers. MediPhone is een gespecialiseerde VoIP-telefonieoplossing in de cloud die zeer geschikt is voor de gezondheidszorg. Het is niet nodig om een eigen telefooncentrale aan te schaffen als je kiest voor MediPhone. Een goede voorbereiding is belangrijk bij de overstap naar VoIP-telefonie om onaangename verrassingen te voorkomen. Met MediPhone kunt u uw bereikbaarheid optimaal regelen en profiteren van extra functies zoals koppeling met uw mobiele telefoon en het opnemen en beluisteren van gesprekken. Medichain heeft ook andere websites, zoals Medichain.nl en MediScreen.nl. U kunt contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0850200180 of e-mailadres verkoop@medichain.nl. Het adres van MediPhone is Kauwenhoven 7, 6741 PW Lunteren.

Wil je weten wat MediPhone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediPhone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediPhone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediPhone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar MediPhone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediPhone

Bezoekers bekeken ook