Medisch Pedicure Lisanne

Medisch Pedicure Lisanne is een Nagelstudio gelegen aan Bisschopweg 17 in Lunteren.

Meer informatie over Medisch Pedicure Lisanne in Lunteren

Mijn naam is Lisanne van Geresteijn en ik ben sinds juli 2015 gediplomeerd pedicure. In augustus 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot medisch pedicure, die ik in juli 2016 heb afgerond. Dit betekent dat ik ook gespecialiseerd ben in onder andere de diabetische en reumatische voet. U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicurebehandeling of een gedeeltelijke behandeling. Ook voor een nagelreparatie, nagelbeugel of orthese kunt u bij mij terecht. Behandelingen zijn alleen op afspraak. Ik ben aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures, dus u kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Mijn contactgegevens zijn: Medisch Pedicure Lisanne, Bisschopweg 17, 6741 LC Lunteren, 06-11824351.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Lisanne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Lisanne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Lisanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Lisanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Lunteren. Opzoek naar Medisch Pedicure Lisanne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Lisanne

Bezoekers bekeken ook